האם הנתונים שלי יאבד במהלך השדרוג של חבילת האחסון?

בעת שדרוג חשבונך, כל הקבצים יועברו אוטומטית לחבילה החדשה שלך, הקבצים שלך לא יאבדו ולא תחווה כל זמן השבתה!